Gratis schatting

Bevindt uw bedrijfspand zich in de regio Lommel, Pelt, Mol, Bree en Geel en zou u dit graag vlot verkopen aan een realistische prijs? De verkoop van bedrijfsvastgoed vraagt om een specifieke aanpak. Wij bieden u de totaalondersteuning die u hierbij nodig heeft, zodat u alle aspecten van de verkoop uit handen kunt geven.

 • Gratis schatting van uw pand

 • Expertise in bedrijfsvastgoed

 • Totaalontzorging op maat

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen

Uw bedrijfsvastgoed vlot verkopen: dat is onze specialiteit

Rutger Schildermans, zaakvoerder

 1. 1 - Kennismaking & marktconforme waardepaling

  Uw loods, handelspand, restaurant,... verkopen? Het vermarkten van bedrijfsvastgoed vraagt een gespecialiseerde aanpak. Tijdens een vrijblijvende kennismaking toetsen we uitgebreid uw unieke wensen af en leiden we u op professionele wijze doorheen ons gehele verkoopsproces. Vervolgens schatten we gratis uw eigendom en maken we een realistische, onderbouwde prijszetting op.

 2. 2 - Verkoopsdossier samenstellen & eigendom verkoopklaar maken

  Nadat we uw verkoopsdossier tot in de puntjes hebben opgemaakt, vragen we alle wettelijk verplichte attesten op. Zo hoeft u zich nooit zelf over de administratie te buigen: een professionele totaalontzorging in een handomdraai!

 3. 3 - Professionele foto’s & dronebeelden

  Met foto’s van een professioneel vastgoedfotograaf en eventueel dronebeelden, zorgen we dat uw eigendom niet anders kan dan in het oog springen bij potentiële kopers. 

 4. 4 - Pand aan de man brengen

  Met een strategische marketingaanpak, zowel online als offline, laten we ons groot wachtbestand met zoekers en andere potentiële kopers kennismaken met uw pand. We beantwoorden al hun vragen en besteden aandacht aan de kleinste details, zodat bezoekers moeiteloos verliefd worden op uw bedrijfspand.

 5. 5 - Optimale bereikbaarheid & stipte opvolging

  Doorheen het hele traject zijn wij 7/7 telefonisch bereikbaar, opdat u altijd terechtkunt bij uw vertrouwde vastgoedexpert van Het Bedrijfskantoor. Bovendien streven wij ernaar snel te schakelen: onze bezichtigingen plannen we doorgaans binnen 48h in.

 6. 6 - Van bod tot akte

  Om een vlotte verkoop te waarborgen geven wij financieel advies aan kandidaat-kopers en vormen wij de tussenpersoon bij onderhandelingen, waarbij uw wensen als verkoper altijd prioriteit zijn. Op de dag van de akte nemen we alle administratie op ons, doen we de sleuteloverdracht en zetten we de nutsvoorzieningen over.

Contacteer ons

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen