Gratis schatting

Speelt u met het idee uw eigendom te verhuren? Van de eerste kennismaking met potentiƫle huurders tot de sleuteloverdracht (en verder) staan wij u bij. Zo sluit u moeiteloos een waterdichte huurovereenkomst af met een geschikte partij, zonder kopzorgen.

 • Zorgeloze ervaring

 • U heeft het beslissende woord

 • Administratieve ontzorging

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen

Wij gaan voor u op zoek naar een betrouwbare huurder

Lander, vastgoedexpert Het Bedrijfskantoor

 1. 1 - Vrijblijvende kennismaking

  Zou u uw bedrijfsvastgoed graag verhuren? Dan brengen wij u met plezier een bezoek ter plaatse. We brengen de specificaties van uw pand in kaart en bepalen vrijblijvend een geschikte huurprijs, die conform de huidige huurmarkt is.

 2. 2 - Uitstekende visibiliteit

  Met professionele foto's en alle nodige informatie erbij krijgt uw bedrijfspand zijn plaats in ons aanbod. Vervolgens zorgen we voor een optimale visibiliteit, voor veel interesse en ten slotte een vlotte verhuur!

 3. 3 - Kandidaat-huurder

  Wij nemen de bezichtigingen van uw bedrijfsvastgoed voor onze rekening en checken nauwgezet de profielen van de kandidaten, zodat u zeker met een betrouwbare en aangename huurder in zee gaat. Uiteraard heeft u het beslissende woord!

 4. 4 - Administratieve afhandeling

  Hebben we samen een geschikte huurder gevonden, dan maken wij het huurcontract voor u op inclusief een nauwkeurige plaatsbeschrijving. Ook de registraties en de overdracht van de meterstanden nemen we op ons.

 5. 5 - Altijd een vast aanspreekpunt

  Gedurende de volledige huurperiode staan wij zonder uitzondering voor u klaar. Heeft u vragen of zou u bij bepaalde aspecten van het verhuur geholpen zijn met professionele ondersteuning? Onze B2B-experts hebben alle kennis in huis en zijn slechts een telefoontje ver weg!

Contacteer ons

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen