Gratis schatting

Ook voor de verkoop van een gloednieuw kantorencomplex, nieuwbouw bedrijfshal etc. kunt u bij ons terecht. Onze experts zijn verspreid over diverse kantoren en hebben stuk voor stuk een uitgebreide kennis van de regio, waardoor ze perfect inspelen op de lokale behoeften van potentiële kopers. Bovendien bieden we u als partner interessante voorwaarden aan, die een vlotte samenwerking bevorderen. Ten slotte zijn wij 7/7 bereikbaar om u van A tot Z te ondersteunen.

 • Zorgeloze ervaring

 • Gratis schatting

 • Beste resultaat

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen

Ook voor de verkoop van nieuwbouwprojecten bij ons terecht.

Rutger Schildermans, zaakvoerder

 1. 1 - Marktconforme verkoopsprijs

  In samenspraak met de ontwikkelaar bepalen we per eenheid een marktconforme prijs.

 2. 2 - Verkoopsdossier samenstellen

  We stellen het volledige verkoopsdossier samen, inclusief kadaster, vastgoedinfo, watertoets, bodemattest, … en maken eveneens de optieovereenkomst op in samenspraak met de notaris.

 3. 3 - Projectvoorstelling

  Wanneer de tijd rijp is laten we potentiële geïnteresseerden kennismaken met het project. We organiseren opendeurdagen, stellen een knappe verkoopsbrochure op, plaatsen een opvallend projectbord, creëren we een unieke projectwebsite, … Geen detail zien we over het hoofd! 

 4. 4 - Zichtbaarheid

  Met een doordacht marketingplan als basis streven we naar uitstekende visibiliteit. Denk aan folders voor de omgeving, advertenties in lokale magazines en op immosites, strategische SEO-teksten,… 

 5. 5 - Contact met potentiële klanten

  Dienen potentiële klanten zich aan, dan lichten wij ter plaatse met plezier het project toe. We beantwoorden alle vragen en overlopen samen uitgebreid de plannen, opdat iedereen zich een goed beeld vormt van de meerwaarde van het project.

 6. 6 - Van optie tot akte

  Wij zorgen dat de aankoopoptie getekend wordt, maken het dossier over aan de notaris en begeleiden ook de kopers waar nodig. We volbrengen de sleuteloverdracht en blijven ook naderhand beschikbaar voor vragen.

Contacteer ons

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen